Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Διαγωνισμός Doodle 4 Google

Το Doodle 4 Google, είναι ένας διαγωνισμός της Google  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που καλεί όλους τους μαθητές ελληνικών σχολείων να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους και να επανασχεδιάσουν το λογότυπό της. Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google που εμφανίζονται στην αρχική της σελίδα.
Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα  doodlesπου έχουν δημιουργηθεί doodles : www.google.com/doodles
Το Doodle 4 Google είναι ένας διαγωνισμός ανοιχτός για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, που έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google.
Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Η Ελλάδα μου» και θα πρέπει το doodle το οποίο θα σχεδιάσουν οι μαθητές να αντικατοπτρίζει την δική τους άποψη για την Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα  :http://www.google.gr/doodle4google/

Πηγή http://www.google.gr/doodle4google/

Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός Λυσίας

Ο  Λυσίας είναι πανελλήνιος διαγωνισμός μέσω internet  και διοργανώνεται για 17η συνεχή χρονιά.Ο διαγωνισμός διεξάγεται υπο την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και ρησκευμάτων ,Πολιτισμού και αθλητισμού από τα Εκπ. Δούκα, τον OTE και τη Microsoft Hellas. Πραγματοποιείται σε δύο φάσεις, η αρχική φάση 1 Μαρτίου - 31 Μαρτίου 2013 και η τελική 20 Απριλίου 2013
 (πληροφορίες στο http://www.lysias.gr/default.asp).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...