Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Διαγωνισμός έκθεσης με θέμα: Συνέπειες και κίνδυνοι του καπνίσματος


  Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των μαθητικών κοινοτήτων αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας πάνω στις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, την πρόληψη και την αποτροπή του, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία «Η Δράμα ενάντια στον Καρκίνο» Διαγωνισμό έκθεσης με θέμα: Συνέπειες και κίνδυνοι του καπνίσματος. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές της Β΄ τάξης των Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και η έκταση του γραπτού δοκιμίου δεν πρέπει να ξεπερνά τις 550-600 λέξεις. Η Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού θα απαρτιστεί από φιλολόγους που υπηρετούν στο Νομό Δράμας.

  Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία «Η Δράμα ενάντια στον καρκίνο» διοργανώνει το 2ο Επιστημονικό Συμπόσιο: Η Δράμα ενάντια στον καρκίνο, με θέμα: Περιβάλλον και Καρκίνος: η παρέμβαση της φύσης στην παθογένεια, πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Kouros, στη Δράμα, στις 14-16 Φεβρουαρίου 2014.

  Στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Κouros το επιστημονικό πρόγραμμα του Συμποσίου, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε γιατρούς και νοσηλευτές. Στις 16 Φεβρουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ωδείου της Δράμας Ημερίδα για την ενημέρωση του κοινού με θέμα «Κάπνισμα και Καρκίνος».
   Οι δέκα (10) καλύτερες εκθέσεις του Διαγωνισμού θα διαβαστούν στη συγκεκριμένη Ημερίδα για την ενημέρωση του κοινού με θέμα «Κάπνισμα και Καρκίνος». Σας πληροφορούμε ότι η Ημερίδα αυτή είναι ανοιχτή για όλους, καθώς εντάσσεται στην εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών κάθε ηλικίας για τις βλαβερές επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία, που διοργανώνει η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία «Η Δράμα ενάντια στον Καρκίνο».
Οι τρεις (3) καλύτερες εκθέσεις του Διαγωνισμού θα βραβευτούν από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία «Η Δράμα ενάντια στον Καρκίνο» με έπαθλο ένα iPad.
Οι εκθέσεις των μαθητών που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας, στο Γραφείο 230 (Υπεύθυνη: Δ. Πατρωνίδου) ή να αποσταλούν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, Γραφείο 230 (Για το Διαγωνισμό έκθεσης), Διοικητήριο – 66100 Δράμα.
Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας και τους μαθητές της Β΄ τάξης του Γυμνασίου σας για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού έκθεσης με θέμα: Συνέπειες και κίνδυνοι του καπνίσματος, καθώς και για την Ημερίδα για την ενημέρωση του κοινού με θέμα «Κάπνισμα και Καρκίνος».
O Δ/ντής
Δ/μιας Εκ/σης Περιφ/κης Εν/τας Δράμας
Δρ. Κιουλάνης Σπυρίδων

Πληροφορίες:   Δ.Πατρωνίδου
Τηλέφωνο:   2521351230
FAX:   2521351293
Πηγή:  http://didedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...